M line

Matras M Line Green Motion 7

Vanaf  1.799,00

Modulair matras met Talalay latex toplaag en side-to-side pocketvering. Voorzien van een soft pocketveer.

 • Matras M Line Green Motion 7 | 80 x 200 cm

  Levertijd: Binnen 4 - 6 weken leverbaar
   1.799,00
 • Gratis bezorgd tot in je slaapkamer

 • 5 jaar volledige garantie op al onze matrassen

De Green Moition is een modulair matras gemaakt met Talalay toplaag en side-to-side pocketvering. Voorzien van een soft pocketveer. De side-to-side pocketvering wil zeggen dat de pocketveren helemaal doorlopen tot aan de zijkanten van het matras, wat als uitkomst een aangename ergonomische ondersteuning bied. De laag labyrinth, die bovenop de pocketveren komt is van zeer mooi ventilerend materiaal gemaakt. Dit materiaal is uitermate geschikt voor iedereen die een goede ondersteuning nodig heeft. 

De Green Motion is afgedekt met een toplaag dat gemaakt is van Talalay latex. Deze laag zorgt ervoor dat je een goede en comfortabele ondersteuning krijgt voor het ideale slaapcomfort. Dit matras heeft een optimale ventilering, wat ervoor zorgt dat je koel blijft in de zomer en lekker warm in de winter. De open celstructuur van dit matras voorkomt transpiratie, vermindert huisstofmijt en bevordert een gezonde hygiënische nachtrust. 

+ Volledig circulair

+  Side-to-side pocketvering.

+ Goede ventilaite

+ Recyclebaar

 

 

Voor het eerst slapen op een Green Motion 7 matras is een hele nieuwe ervaring. Sommige mensen hebben enkele weken nodig om aan dit nieuwe comfort te wennen. Als het onverhoopt niet lukt, dan is het binnen 100 dagen mogelijk de matras om te ruilen.

De Green Motion Modular matras heeft een garantie van in totaal 10 jaar, 5 jaar volledig en 5 jaar afbouwend.

De levertijd van dit matras zit tussen de 3 en 5 weken.

Veelgestelde vragen

Relevante
vragen

Ontdek snel antwoorden op veelvoorkomende vragen over onze producten, services en bestelproces. Van leveringstijden tot retourbeleid, garanties en productdetails, we hebben de informatie voor u overzichtelijk gemaakt. Voor verdere vragen staat onze klantenservice klaar om te helpen!

Alleen de beste merken

Wij werken alleen met
de beste materialen

Onze collectie is geselecteerd op basis van kwaliteit. Wij werken dan ook samen met bekende merken, zoals Auping, M line, Tempur, Van Landschoot, Rowa en nog veel meer! Maar ook van kleinere fabrikanten die je nergens anders tegen komt, maar wel kwaliteit leveren vind je bij ons terug.

Elk lichaam is anders

Maatwerk passend
bij jouw behoefte

Wist je dat je ongeveer een derde van je leven slaapt? En dat een goede nachtrust bijdraagt aan betere prestaties overdag? Het is dus ontzettend belangrijk dat jouw bed en matras volledig zijn afgestemd op jouw slaapwensen. Als klantvriendelijkste slaapadviseur van Nederland helpt Kwakernaat je verder met al je slaapvragen.

Referenties

Onze klanten
vertellen

 • 9
  Goede service

  Veel keuze en voorlichting is uitstekend

  Adrie • 10-07-2024
 • 10
  Vertrouwen

  Zowel bij bezoek winkel als ook bij de levering en plaatsing is er door de medewerker(s) voldoende aandacht voor de klant.

  Gerardus • 10-07-2024
 • 10
  Nog geen resultaat voor rugpijn. Jammer.

  Misschien i s het even wennen.

  Ine Vermunt • 26-06-2024