Van Landschoot

Van Landschoot Bodyprint Air matras

Vanaf  999,00

Begin de dag verfrissend met het Bodyprint Air matras van Van Landschoot.

 • Van Landschoot Bodyprint Air matras | 70 x 190 cm

  Levertijd: Binnen 4 - 6 weken leverbaar
   999,00
 • Gratis bezorgd tot in je slaapkamer

 • 5 jaar volledige garantie op al onze matrassen


Het Bodyprint Air matras van Van Landschoot combineert innovatief design met hoogwaardige materialen voor een optimale slaapervaring. Met zijn unieke luchtkanalen zorgt dit matras voor een uitstekende ventilatie en temperatuurregulatie, wat resulteert in een verfrissende nachtrust. De ergonomische ondersteuning van het lichaam wordt versterkt door de aanpasbare lichaamsafdruktechnologie, waardoor het matras zich perfect aanpast aan de contouren van de slaper. Dit matras belooft comfort, ondersteuning en een goede nachtrust voor een goede start van de dag.

+ Uitstekende ventilatie

+ Uitstekende ondersteuning

+ Temperatuur regulerend

De levertijd zit tussen de 4 en 6 weken. Daarbij bedraagt de garantie 5 jaar.

Veelgestelde vragen

Relevante
vragen

Ontdek snel antwoorden op veelvoorkomende vragen over onze producten, services en bestelproces. Van leveringstijden tot retourbeleid, garanties en productdetails, we hebben de informatie voor u overzichtelijk gemaakt. Voor verdere vragen staat onze klantenservice klaar om te helpen!

Alleen de beste merken

Wij werken alleen met
de beste materialen

Onze collectie is geselecteerd op basis van kwaliteit. Wij werken dan ook samen met bekende merken, zoals Auping, M line, Tempur, Van Landschoot, Rowa en nog veel meer! Maar ook van kleinere fabrikanten die je nergens anders tegen komt, maar wel kwaliteit leveren vind je bij ons terug.

Elk lichaam is anders

Maatwerk passend
bij jouw behoefte

Wist je dat je ongeveer een derde van je leven slaapt? En dat een goede nachtrust bijdraagt aan betere prestaties overdag? Het is dus ontzettend belangrijk dat jouw bed en matras volledig zijn afgestemd op jouw slaapwensen. Als klantvriendelijkste slaapadviseur van Nederland helpt Kwakernaat je verder met al je slaapvragen.

Referenties

Onze klanten
vertellen

 • 9
  Goede service

  Veel keuze en voorlichting is uitstekend

  Adrie • 10-07-2024
 • 10
  Vertrouwen

  Zowel bij bezoek winkel als ook bij de levering en plaatsing is er door de medewerker(s) voldoende aandacht voor de klant.

  Gerardus • 10-07-2024
 • 10
  Nog geen resultaat voor rugpijn. Jammer.

  Misschien i s het even wennen.

  Ine Vermunt • 26-06-2024