Van Landschoot

Comforta HR topmatras Van Landschoot

Vanaf  365,00

Een koudschuim topper met ideale ventilatie en ondersteuning.

 • Comforta HR topmatras Van Landschoot | 70 x 200 cm

  Levertijd: Binnen 4 - 6 weken leverbaar
   365,00
 • Gratis bezorgd tot in je slaapkamer

 • 5 jaar volledige garantie op al onze matrassen

De Topper Comforta HR van Van Landschoot is een hoogwaardige matrastopper die ontworpen is om het slaapcomfort te verbeteren. Gemaakt met innovatieve HR-schuimtechnologie, biedt deze topper optimale ondersteuning en drukverlichting voor een goede nachtrust. De HR-schuimstructuur zorgt voor een uitstekende ventilatie en vochtregulatie, waardoor een fris en aangenaam slaapklimaat wordt bevorderd. Met zijn duurzame materialen en vakmanschap is de Topper Comforta HR ideaal voor wie op zoek is naar een luxueuze toevoeging aan hun slaapsysteem voor ultiem comfort en ondersteuning.

+ De hoes is wasbaar

+ 3 D ventilatie border

+ Zomer en winterzijde

De levertijd is tussen 4 en 6 weken en de garantie bedraagd 3 jaar.

Veelgestelde vragen

Relevante
vragen

Ontdek snel antwoorden op veelvoorkomende vragen over onze producten, services en bestelproces. Van leveringstijden tot retourbeleid, garanties en productdetails, we hebben de informatie voor u overzichtelijk gemaakt. Voor verdere vragen staat onze klantenservice klaar om te helpen!

Alleen de beste merken

Wij werken alleen met
de beste materialen

Onze collectie is geselecteerd op basis van kwaliteit. Wij werken dan ook samen met bekende merken, zoals Auping, M line, Tempur, Van Landschoot, Rowa en nog veel meer! Maar ook van kleinere fabrikanten die je nergens anders tegen komt, maar wel kwaliteit leveren vind je bij ons terug.

Elk lichaam is anders

Maatwerk passend
bij jouw behoefte

Wist je dat je ongeveer een derde van je leven slaapt? En dat een goede nachtrust bijdraagt aan betere prestaties overdag? Het is dus ontzettend belangrijk dat jouw bed en matras volledig zijn afgestemd op jouw slaapwensen. Als klantvriendelijkste slaapadviseur van Nederland helpt Kwakernaat je verder met al je slaapvragen.

Referenties

Onze klanten
vertellen

 • 9
  Goede service

  Veel keuze en voorlichting is uitstekend

  Adrie • 10-07-2024
 • 10
  Vertrouwen

  Zowel bij bezoek winkel als ook bij de levering en plaatsing is er door de medewerker(s) voldoende aandacht voor de klant.

  Gerardus • 10-07-2024
 • 10
  Nog geen resultaat voor rugpijn. Jammer.

  Misschien i s het even wennen.

  Ine Vermunt • 26-06-2024