Van Landschoot

Comfortta Latex topper Van Landschoot

Vanaf  465,00

De topper Comforta Latex is een luxueuse topper met een zacht ligoppervlak dat zich aanpast aan jou lichaam.

 • Comfortta Latex topper Van Landschoot | 70 x 200 cm

  Levertijd: Binnen 4 - 6 weken leverbaar
   465,00
 • Gratis bezorgd tot in je slaapkamer

 • 5 jaar volledige garantie op al onze matrassen

De Topper Comforta Latex van Van Landschoot is een hoogwaardige matrastopper die uitblinkt in comfort en ondersteuning. Gemaakt van natuurlijk latexschuim biedt deze topper een luxueus zacht ligoppervlak dat zich aanpast aan de contouren van het lichaam, waardoor drukpunten worden verminderd en de slaapkwaliteit wordt verbeterd. Dankzij de natuurlijke ventilatie-eigenschappen van latex blijft het slaapklimaat koel en fris, wat bijdraagt aan een gezonde en comfortabele nachtrust. De Topper Comforta Latex is ideaal voor wie op zoek is naar een duurzame en ergonomische oplossing voor een goede nachtrust.

+ Wasbare tijk

+ 3D ventilatie border

+ Zomer en winterzijde

De levertijd zit tussen de 4 en 6 weken en de garantie bedraagd 3 jaar.

Veelgestelde vragen

Relevante
vragen

Ontdek snel antwoorden op veelvoorkomende vragen over onze producten, services en bestelproces. Van leveringstijden tot retourbeleid, garanties en productdetails, we hebben de informatie voor u overzichtelijk gemaakt. Voor verdere vragen staat onze klantenservice klaar om te helpen!

Alleen de beste merken

Wij werken alleen met
de beste materialen

Onze collectie is geselecteerd op basis van kwaliteit. Wij werken dan ook samen met bekende merken, zoals Auping, M line, Tempur, Van Landschoot, Rowa en nog veel meer! Maar ook van kleinere fabrikanten die je nergens anders tegen komt, maar wel kwaliteit leveren vind je bij ons terug.

Elk lichaam is anders

Maatwerk passend
bij jouw behoefte

Wist je dat je ongeveer een derde van je leven slaapt? En dat een goede nachtrust bijdraagt aan betere prestaties overdag? Het is dus ontzettend belangrijk dat jouw bed en matras volledig zijn afgestemd op jouw slaapwensen. Als klantvriendelijkste slaapadviseur van Nederland helpt Kwakernaat je verder met al je slaapvragen.

Referenties

Onze klanten
vertellen

 • 9
  Goede service

  Veel keuze en voorlichting is uitstekend

  Adrie • 10-07-2024
 • 10
  Vertrouwen

  Zowel bij bezoek winkel als ook bij de levering en plaatsing is er door de medewerker(s) voldoende aandacht voor de klant.

  Gerardus • 10-07-2024
 • 10
  Nog geen resultaat voor rugpijn. Jammer.

  Misschien i s het even wennen.

  Ine Vermunt • 26-06-2024