Van Landschoot

Van Landschoot Topper Utopia Latex

Vanaf  365,00

Deze topper is gemaakt van hoogwaardig latex voor een goede ondersteuning voor je lichaam.

 • Van Landschoot Topper Utopia Latex | 70 x 200 cm

  Levertijd: Binnen 4 - 6 weken leverbaar
   365,00
 • Gratis bezorgd tot in je slaapkamer

 • 5 jaar volledige garantie op al onze matrassen

De Topper Utopia Latex van Van Landschoot biedt een luxueuze slaapervaring met zijn hoogwaardige latex constructie. Het natuurlijke latex past zich perfect aan de contouren van het lichaam aan, waardoor drukpunten worden verlicht en een optimale ondersteuning wordt geboden tijdens het slapen. Deze topper zorgt voor een aangename en veerkrachtige slaapoppervlak, terwijl het ook uitstekende ventilatie en vochtregulatie biedt voor een fris slaapklimaat. Met de Topper Utopia Latex geniet je van een comfortabele en revitaliserende nachtrust, waardoor je elke ochtend uitgerust en energiek wakker wordt.

+ Afneembare hoes wasbaar op 60 graden.

+ 3D ventilatie border

+ Goede ondersteuning 

De levertijd zit tussen de 4 en 6 weken en de garantie bedraagd 3 jaar.

Veelgestelde vragen

Relevante
vragen

Ontdek snel antwoorden op veelvoorkomende vragen over onze producten, services en bestelproces. Van leveringstijden tot retourbeleid, garanties en productdetails, we hebben de informatie voor u overzichtelijk gemaakt. Voor verdere vragen staat onze klantenservice klaar om te helpen!

Alleen de beste merken

Wij werken alleen met
de beste materialen

Onze collectie is geselecteerd op basis van kwaliteit. Wij werken dan ook samen met bekende merken, zoals Auping, M line, Tempur, Van Landschoot, Rowa en nog veel meer! Maar ook van kleinere fabrikanten die je nergens anders tegen komt, maar wel kwaliteit leveren vind je bij ons terug.

Elk lichaam is anders

Maatwerk passend
bij jouw behoefte

Wist je dat je ongeveer een derde van je leven slaapt? En dat een goede nachtrust bijdraagt aan betere prestaties overdag? Het is dus ontzettend belangrijk dat jouw bed en matras volledig zijn afgestemd op jouw slaapwensen. Als klantvriendelijkste slaapadviseur van Nederland helpt Kwakernaat je verder met al je slaapvragen.

Referenties

Onze klanten
vertellen

 • 9
  Goede service

  Veel keuze en voorlichting is uitstekend

  Adrie • 10-07-2024
 • 10
  Vertrouwen

  Zowel bij bezoek winkel als ook bij de levering en plaatsing is er door de medewerker(s) voldoende aandacht voor de klant.

  Gerardus • 10-07-2024
 • 10
  Nog geen resultaat voor rugpijn. Jammer.

  Misschien i s het even wennen.

  Ine Vermunt • 26-06-2024