Van Landschoot

Van Landschoot Topper Utopia Visco

Vanaf  365,00

Deze topper is gemaakt van hoogwaardig koudschuim voor een goede ondersteuning dat zich aanpast aan het lichaam.

 • Van Landschoot Topper Utopia Visco | 70 x 200 cm

  Levertijd: Binnen 4 - 6 weken leverbaar
   365,00
 • Gratis bezorgd tot in je slaapkamer

 • 5 jaar volledige garantie op al onze matrassen

De Topper Utopia Visco van Van Landschoot is een hoogwaardige matrastopper die ontworpen is voor ultiem slaapcomfort. Deze topper is vervaardigd met visco-elastisch traagschuim, dat zich perfect aanpast aan de contouren van het lichaam en drukpunten verlicht voor een diepere en meer ontspannen slaap. De topper biedt een uitstekende ondersteuning en bevordert een gezonde slaaphouding. Dankzij de visco-elastische eigenschappen worden bewegingen gedempt en wordt de slaap niet verstoord door eventuele partnerbewegingen. Met de Topper Utopia Visco geniet je van een heerlijk zacht en ergonomisch slaapoppervlak dat bijdraagt aan een verkwikkende nachtrust.

+ Afneembare hoes wasbaar op 60 graden.

+ 3D ventilatie border

+ Goede ondersteuning 

De levertijd zit tussen de 4 en 6 weken en de garantie bedraagd 3 jaar.

Veelgestelde vragen

Relevante
vragen

Ontdek snel antwoorden op veelvoorkomende vragen over onze producten, services en bestelproces. Van leveringstijden tot retourbeleid, garanties en productdetails, we hebben de informatie voor u overzichtelijk gemaakt. Voor verdere vragen staat onze klantenservice klaar om te helpen!

Alleen de beste merken

Wij werken alleen met
de beste materialen

Onze collectie is geselecteerd op basis van kwaliteit. Wij werken dan ook samen met bekende merken, zoals Auping, M line, Tempur, Van Landschoot, Rowa en nog veel meer! Maar ook van kleinere fabrikanten die je nergens anders tegen komt, maar wel kwaliteit leveren vind je bij ons terug.

Elk lichaam is anders

Maatwerk passend
bij jouw behoefte

Wist je dat je ongeveer een derde van je leven slaapt? En dat een goede nachtrust bijdraagt aan betere prestaties overdag? Het is dus ontzettend belangrijk dat jouw bed en matras volledig zijn afgestemd op jouw slaapwensen. Als klantvriendelijkste slaapadviseur van Nederland helpt Kwakernaat je verder met al je slaapvragen.

Referenties

Onze klanten
vertellen

 • 9
  Goede service

  Veel keuze en voorlichting is uitstekend

  Adrie • 10-07-2024
 • 10
  Vertrouwen

  Zowel bij bezoek winkel als ook bij de levering en plaatsing is er door de medewerker(s) voldoende aandacht voor de klant.

  Gerardus • 10-07-2024
 • 10
  Nog geen resultaat voor rugpijn. Jammer.

  Misschien i s het even wennen.

  Ine Vermunt • 26-06-2024