Beddenzaak in omgeving Breda

Ben je op zoek naar een nieuw bed of een nieuw matras? Je wilt dan wel een product dat volledig op jouw lichaam is aangepast. Want alleen dan slaap je het beste en krijg je voldoende nachtrust. Bij Kwakernaat Bedden begrijpen we dat als geen ander. Wij zijn een beddenzaak in de regio van Breda en onze adviseurs helpen je met een slaapadvies op maat!

Beddenspeciaalzaak omgeving Breda

Kwakernaat Bedden in Roosendaal is gespecialiseerd in alles wat met slapen te maken heeft. Wij zijn dé beddenspeciaalzaak in de omgeving van Breda, maar we zijn geen standaard beddenzaak. Onze adviseurs geven nét wat uitgebreider advies en hebben nét wat meer oog voor jouw wensen. Je merkt dat aan onze fraaie collecties met kwaliteitsproducten waar wij vierkant achterstaan, een deskundig advies op maat en onze onberispelijke, persoonlijke service.

Topmerken als Auping, MLine en Cinderella

Bij ons vindt je bedden & boxspringsmatrassenkussens & dekbedden en bedtextiel; deze producten zijn van o.a. ekende A-merken als Auping, CinderellaMLine, Silvana Support en Ultima. Wij hebben een ruime collectie van deze producten, dus je vindt altijd een product naar jouw wens. En hebben we het niet in ons assortiment, dan proberen we dit product alsnog voor je te bestellen!

Persoonlijk en deskundig slaapadvies

Naast een mooie collectie kun je bij ons terecht voor slaapadvies op maat. Onze deskundige adviseurs hebben jarenlange ervaring en weten precies aan welk bed of matras jij behoefte hebt. Ook wanneer je kampt met pijnklachten als rugpijn, nekpijn, hernia en zwangerschapspijn. Geef jouw klachten aan ons door. Vervolgens maken wij gebruik van de nieuwste scantechnologie. Een handig apparaat brengt de wervelkolom 2-dimensionaal in kaart. Zo zien we meteen waar de probleemgebieden zitten. En waar jouw nieuwe matras of kussen dus op aan moet sluiten. Vervolgens kunnen we een matras op maat maken!

Neem vrijblijvend contact op

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie over Kwakernaat Bedden? Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak. Hierbij informeren onze adviseurs jou graag en helpen je bij het kiezen van het juiste bed. Een bed waar je volledig tot rust komt en waarin de pijnklachten verdwijnen of afnemen. Uiteraard kun je ook langskomen in onze showroom óf bekijk het aanbod bedden en matrassen op onze website!