Kwakernaat Beddenspecialist: passie voor goed slapen

Maak kennis met Kwakernaat Bedden uit Roosendaal. Al 22 jaar lang geven wij persoonlijk en deskundig slaapadvies, onderbouwd met diepgaande kennis van het menselijk lichaam. Wij denken met je mee en gaan op zoek naar de juiste oplossing voor jouw slaapwensen. Ontdek hier hoe wij te werk gaan!

Een goede nachtrust is veel waard. Wanneer je lekker slaapt, sta je ’s ochtends fit en uitgerust op. Maar hoe zorg je voor een goede nachtrust? Dit begint bij een goed bed. Een bed dat past bij jouw smaak, jouw lichaam, jouw leven. Bij Kwakernaat Beddenspecialist hebben wij een passie voor goed slapen. Wij geven jou persoonlijk en deskundig slaapadvies en combineren dit met de beste slaapartikelen. Zo zorgen we ervoor dat élke morgen een goede morgen wordt! 
 

Deskundig advies in de winkel of thuis

Breng een bezoek aan onze winkel aan de Boulevard in Roosendaal. Onze slaapexperts ontvangen jou met een kop koffie en wat lekkers. In een persoonlijk adviesgesprek bespreken ze jouw slaapwensen. Slaap je op je buik, rug of zij? Welke ondersteuning zoek je? Houd je van een stevig of zacht bed? Heb je lichamelijke klachten waar we rekening mee moeten houden? Onze slaapexperts beschikken over jarenlange ervaring in slaapadvies en hebben diepgaande kennis van het menselijk lichaam. Zo geven ze jou een persoonlijk advies voor gezond slapen en fit ontwaken. Ben je niet in de gelegenheid om naar onze winkel te komen, dan geven we slaapadvies aan huis.
 

Ruim assortiment slaapartikelen van topmerken

Zijn jouw slaapwensen in kaart gebracht, dan leiden onze slaapexperts je rond door de showroom. Ze laten je kennismaken met de slaapartikelen die passen bij jouw wensen. We hebben een zeer ruim assortiment met hotelwaardige boxsprings, ledikanten, lattenbodems, losse hoofdborden, matrassen, topmatrassen, dekbedden, hoofdkussens en beddengoed. De matrassen en kussens zijn voorzien van een zeer goede ondersteuning (per persoon aanpasbaar) en de dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende warmteklassen en materialen als dons en wol. We verkopen topmerken als Auping, M line en TEMPUR en we hebben duurzaam geproduceerde producten, zoals de slaapartikelen van Candia.  
 

Ook aangepaste slaapartikelen mogelijk

In het assortiment van Kwakernaat Beddenspecialist vind je niet alleen reguliere slaapartikelen, maar ook aangepaste slaapproducten. Zo hebben we hoog-laagbedden voor mensen die zorg nodig hebben (zorgbedden). We bieden seniorenbedden met een extra hoge of lage uitstap en uitrijdbare bedden. Ook leveren wij inbouwkasten en scheidingswanden op maat, gefabriceerd door het prachtige merk Raffito. Kortom: bij Kwakernaat Beddenspecialist vind je werkelijk álles voor jouw slaapkamer. Wil je ook aangenaam slapen in jouw vakantiehuis, caravan, camper of boot? Wij leveren matrassen die perfect passend zijn en die een goede ondersteuning bieden. Zo slaap je ook heerlijk op vakantie. 
 

Levering en montage: deskundig, netjes en vlot

Heb je jouw keuze voor een slaapartikel gemaakt, dan plaatsen wij de bestelling. We geven hierbij altijd aan wat de verwachtte levertijd gaat zijn. Is het artikel beschikbaar, dan nemen wij persoonlijk contact met je op om een afleverafspraak te plannen. Jij bepaalt wanneer de levering plaatsvindt. Op de afgesproken dag en tijd staan onze monteurs voor de deur. Ze monteren de slaapartikelen op deskundige wijze en gaan netjes en vlot te werk. Voor je het weet, is jouw nieuwe boxspring, ledikant of inbouwkast geplaatst. Indien nodig geven onze monteurs uitleg over het gebruik en onderhoud van het artikel, zodat je er langer plezier van hebt. 
 

Nieuwsgierig? Kom langs in onze winkel! 

Wil je ons slaapadvies ervaren? Kom naar onze winkel in Roosendaal. Onze slaapexperts bepalen samen met jou welk bed past bij jouw smaak, jouw lichaam, jouw leven. Je kan binnenlopen zonder afspraak, maar je kan ook altijd een tijdsblok reserveren. Dit kan tussen 10.00 uur ’s ochtends en 20.00 uur ’s avonds! Met Kwakernaat Beddenspecialist wordt élke morgen een goede morgen.