Pijn tijdens het slapen

Kamp je met pijnklachten, bijvoorbeeld aan de rug, nek, schouder, arm of heup? Deze klachten kunnen verergeren wanneer je slaapt. De oorzaak? Een matras of hoofdkussen dat is versleten of jouw lichaam niet op de juiste punten ondersteunt. Deze pijnklachten kunnen heel verschillende oorzaken hebben, maar in veel gevallen kun je de pijn dus verlichten of laten verdwijnen met een goed matras of hoofdkussen! Kom langs bij beddenspecialist Kwakernaat Bedden en laat je adviseren!

Tips om pijnklachten tijdens het slapen te verminderen

Er zijn enkele dingen die je zelf kunt uitproberen om de pijnklachten te verminderen. Slaap je altijd op een kussen wat je op moet proppen? Kies er dan eens voor om met een kussen te slapen wat de ruimte tussen de nek en matras precies opvult. Ook kun je spelen met de verstelbare bodem van het bed: zet het voeteneinde bijvoorbeeld iets omhoog, dit kan veel verlichting bieden voor jouw lage rug. Zo kun je zelf erachter komen wat voor jou werkt. Uiteraard kun je ook vertrouwen op de deskundigheid van beddenspecialist Kwakernaat Bedden!

Kies het juiste matras of hoofdkussen

Met een matras of kussen kun je joew pijnklachten verminderen. Wat een goed matras of kussen is, kan per persoon verschillen: een geschikt kussen voor jou hoeft niet geschikt te zijn voor iemand anders met een hernia. Laat je daarom goed adviseren door iemand die hier veel verstand van heeft.

Bij Kwakernaat Bedden kunnen we de pijnklachten in beeld brengen met een handig scanapparaat. Dit apparaat brengt de wervelkolom 2-dimensionaal in beeld, zodat wij gemakkelijk de probleemgebieden kunnen bepalen. We kunnen vervolgens een matras of hoofdkussen op maat maken, zodat jouw lichaam op de juiste punten wordt ondersteund.

Deskundig advies op maat

Kwakernaat Bedden is de slaapkamerspecialist van Roosendaal en omstreken. In ons assortiment vindt je onder andere bedden & boxspringsmatrassenkussens & dekbedden en bedtextiel van topmerken als Auping, CinderellaMLine, Silvana Support en Ultima. Maar dat niet alleen: wij voorzien onze klanten van een slaapadvies op maat. Heb je pijnklachten, dan kunnen wij je een persoonlijk en deskundig slaapadvies geven. Hierbij kunnen wij je adviseren een ander matras of hoofdkussen te gebruiken. Wij kunnen zelfs producten voor je op maat maken.

Kom langs bij Kwakernaat Bedden

Heb je last van pijnklachten en zoek je een matras dat je hierbij kan helpen? Kom langs bij beddenspecialist Kwakernaat Bedden! Maak nu een afspraak met onze adviseurs en zij kunnen je voorzien van een advies op maat. In onze showroom kun je bovendien onze matrassen en bedden bekijken én uitproberen. Een selectie van deze producten vindt je ook op onze website. Graag tot ziens!

meten is weten

Meet jouw lichaam
met de nieuwste scantechnologie

Omdat ieder mens anders is, en er ook verschillende wensen zijn, is het matras van Vitario volledig in te stellen naar elke lichaamsbouw. Een matras dat voor jou persoonlijk gemaakt is om de juiste ondersteuning te verkrijgen en daarmee het beste slaapcomfort. Een matras van Vitario onderscheidt zich, doordat het exact op jouw lichaam wordt ingesteld, maar daarna ook op elk gewenst moment kan worden aangepast. Het matras blijft veranderbaar, en dat op ieder moment. Dit is van belang als de lichaamseigenschappen veranderen. Denk hierbij aan gewichtsveranderingen, het gebruik van de spieren of een zwangerschap.

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.