Pijn tijdens het slapen

Kampt u met pijnklachten, bijvoorbeeld aan uw rug, nek, schouder, arm of heup? Deze klachten kunnen verergeren wanneer u slaapt. De oorzaak? Een matras of hoofdkussen dat is versleten of uw lichaam niet op de juiste punten ondersteunt. Deze pijnklachten kunnen heel verschillende oorzaken hebben, maar in veel gevallen kunt u de pijn dus verlichten of laten verdwijnen met een goed matras of hoofdkussen! Kom langs bij beddenspecialist Kwakernaat Bedden en laat u adviseren!

 

Tips om pijnklachten tijdens het slapen te verminderen

Er zijn enkele dingen die u zelf kunt uitproberen om de pijnklachten te verminderen. Slaapt u altijd op een kussen wat u op moet proppen? Kies er dan eens voor om met een kussen te slapen wat de ruimte tussen uw nek en matras precies opvult. Ook kunt u spelen met de verstelbare bodem van uw bed: zet uw voeteneinde bijvoorbeeld iets omhoog, dit kan veel verlichting bieden voor uw lage rug. Zo kunt u zelf erachter komen wat voor u werkt. Uiteraard kunt u ook vertrouwen op de deskundigheid van beddenspecialist Kwakernaat Bedden!

 

Kies het juiste matras of hoofdkussen

Met een matras of kussen kunt u uw pijnklachten verminderen. Wat een goed matras of kussen is, kan per persoon verschillen: een geschikt kussen voor u hoeft niet geschikt te zijn voor iemand anders met een hernia. Laat u daarom goed adviseren door iemand die hier veel verstand van heeft.

Bij Kwakernaat Bedden kunnen we uw pijnklachten in beeld brengen met een handig scanapparaat. Dit apparaat brengt uw wervelkolom 2-dimensionaal in beeld, zodat wij gemakkelijk de probleemgebieden kunnen bepalen. We kunnen vervolgens een matras of hoofdkussen op maat maken, zodat uw lichaam op de juiste punten wordt ondersteund.

Deskundig advies op maat

Kwakernaat Bedden is de slaapkamerspecialist van Roosendaal en omstreken. In ons assortiment vindt u onder andere bedden & boxsprings, matrassen, kussens & dekbedden en bedtextiel van topmerken als Auping, Cinderella, MLine, Silvana Support en Ultima. Maar dat niet alleen: wij voorzien onze klanten van een slaapadvies op maat. Heeft u pijnklachten, dan kunnen wij u een persoonlijk en deskundig slaapadvies geven. Hierbij kunnen wij u adviseren een ander matras of hoofdkussen te gebruiken. Wij kunnen zelfs producten voor u op maat maken.

Kom langs bij Kwakernaat Bedden

Heeft u last van pijnklachten en zoekt u een matras dat u hierbij kan helpen? Kom langs bij beddenspecialist Kwakernaat Bedden! Maak nu een afspraak met onze adviseurs en zij kunnen u voorzien van een advies op maat. In onze showroom kunt u bovendien onze matrassen en bedden bekijken én uitproberen. Een selectie van deze producten vindt u ook op onze website. Graag tot ziens!

Contact- & Adresgegevens

Kwakernaat Bedden

Boulevard 118D
4701 EZ  Roosendaal

T (0)165 - 56 44 02
E info@kwakernaatbedden.nl