Schouderklachten met een bed verhelpen

Heb je last van schouderklachten of pijn in de schouder? Hier kun je in het dagelijks leven veel last van hebben. Schouderklachten kunnen heel verschillende oorzaken hebben, maar in veel gevallen kun je de pijn verlichten of laten verdwijnen met een goed matras en hoofdkussen. Een matras en hoofdkussen die specifiek op jouw pijnklachten is afgestemd. Hiervoor ben je bij beddenspecialist Kwakernaat Bedden aan het juiste adres!

 

Schouderklachten en schouderpijn

Pijn in de schouder kan verschillende oorzaken hebben. Zo is het mogelijk dat je een verkeerde houding aanneemt, waardoor je je schouder overbelast. Ook kun je te maken hebben met artrose in je schouder, een slijmbeursontsteking of een zogenaamde frozen shoulder. Wat de klachten ook zijn: in veel gevallen kun je schouderpijn verlichten door rust te nemen en een andere houding aan te nemen. Niet alleen wanneer je werkt of de schouder gebruikt, maar ook ’s nachts wanneer je in bed ligt.

Het beste matras of hoofdkussen bij schouderklachten

Wil je de pijnklachten verminderen of helemaal tegengaan? Een goed matras of hoofdkussen kan hierbij wonderen verrichten. Zo helpt het matras niet alleen bij een goede nachtrust zodat erge pijnklachten afnemen: ook kan het matras jouw lichaam op die punten ondersteunen, waardoor je minder last hebt van je schouder.

Persoonlijk en deskundig slaapadvies

Kwakernaat Bedden is de slaapkamerspecialist van Roosendaal en omstreken. In ons assortiment vindt je onder andere bedden & boxspringsmatrassenkussens & dekbedden en bedtextiel van topmerken als Auping, CinderellaMLine, Silvana Support en Ultima. Maar dat niet alleen: wij voorzien onze klanten van een slaapadvies op maat.

 Een gezonde nachtrust is immers een essentieel onderdeel van het dagelijks leven. Heb je pijnlijke schouders, dan kunnen wij met speciale meetapparatuur kijken hoever jouw schouder moet inveren om jouw lichaam zo goed mogelijk te ondersteunen. Vervolgens adviseren wij je in een matras op maat!

Kom langs bij Kwakernaat Bedden

Heb je last van pijnlijke schouders en zoek je een matras dat jou hierbij kan helpen? Kom langs bij beddenspecialist Kwakernaat Bedden! Maak nu een afspraak met onze adviseurs en zij kunnen je voorzien van een advies op maat. In onze showroom kun je bovendien onze matrassen en bedden bekijken én uitproberen. Een selectie van deze producten vindt je ook op onze website. Graag tot ziens!

 

meten is weten

Meet jouw lichaam
met de nieuwste scantechnologie

Omdat ieder mens anders is, en er ook verschillende wensen zijn, is het matras van Vitario volledig in te stellen naar elke lichaamsbouw. Een matras dat voor jou persoonlijk gemaakt is om de juiste ondersteuning te verkrijgen en daarmee het beste slaapcomfort. Een matras van Vitario onderscheidt zich, doordat het exact op jouw lichaam wordt ingesteld, maar daarna ook op elk gewenst moment kan worden aangepast. Het matras blijft veranderbaar, en dat op ieder moment. Dit is van belang als de lichaamseigenschappen veranderen. Denk hierbij aan gewichtsveranderingen, het gebruik van de spieren of een zwangerschap.

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.