SALE

Bedden

Auping Essential ledikant

€ 2.980,- € 2.533,-

Over
Auping Essential ledikant

15% Design voordeel tijdens de Auping designweken.

Eigentijds design voor elke slaapkamer.

 

De Auping Essential is met zijn ranke belijningen en licht gebogen hoofdbord een echt bed voor de designliefhebber. Door zijn verschillende kleuren en mogelijkheden past dit eigentijdse bedmodel in elke slaapkamer.

(Prijs op basis van een vlak Essential bed inclusief hoofdbord en Inzio matras 140-200)

 

 • Materialen

  Materialen

  Een 100% recyclebaar bed, dat slaapt nog lekkerder.

  Gemaakt van eerlijke materialen als hout, staal en aluminium die 100% recyclebaar zijn, dat maakt de Essential een heel duurzaam ontwerp. Je slaapt immers nóg lekkerder als je weet dat je keuze niet alleen goed is voor je nachtrust maar ook voor het milieu.

  Materialen
 • Je eigen Essential
  Combineer

  Combineer

  Je eigen Essential

  Met de Auping Essential vind je altijd een bed dat perfect bij je past, de Essential bedomranding is met of zonder hoofdbord verkrijgbaar in wel 10 verschillende lakkleuren, of kies voor een zachte stoffering in een kleur en structuur die matcht in jouw slaapkamer. O ja, denk ook eens aan het bijpassend zwevend tafeltje.

  Combineer
 • Verstelbaarheid

  Verstelbaarheid

  Stel jouw perfecte bed samen door te kiezen voor een vlakke, handmatig- of elektrisch verstelbare bodem en een matras die op jouw lichaam is afgestemd. De Auping spiraalbodem, gecombineerd met een Auping matras biedt de juiste verdeling van de lichaamsdruk waardoor je comfortabel slaapt. De elektrisch verstelbare variant is verkrijgbaar met 1, 2 of drie motoren inclusief een handige draadloze bediening.

  Verstelbaarheid
 • Maten

  Maten

  De Auping Essential is ook verkrijgbaar in een verhoogde uitvoering, dat stapt extra gemakkelijk in en uit. Als je het leuk vindt kunnen deze ook in een verassend contrasterende kleur.

  Essential is verkrijgbaar in de maten: 1-persoons 80, 90 en 100 breed en 2- persoons 120, 140, 160, 180 en 200 breed. De lengtematen zijn: 200, 210 en 220 lang.

  Maten

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.