Matrassen

Tempur Pro Plus Smartcool Matras

€ 1.899,-

Over
Tempur Pro Plus Smartcool Matras

Een drukverlagend en koelend matras..

 

De Tempur Pro Plus Smartcool TM is een matras met ongekend comfort en ondersteuning. Met het nieuwe materiaal van Tempur dat 20% meer drukverlaging biedt, bewegingen beter absorbeert en zich beter dan ooit tevoren aanpast. De matras met SmartCool matrashoes heeft een soft gevoel en een matrashoogte van 25 cm. De matrassen zijn verkrijgbaar in soft, medium en firm. Prijs 70/200/25 vanaf

 • Tempur Materiaal

  Tempur Materiaal

  De Tempur Pro Plus Smartcool  is een matras die gemaakt is van Tempur materiaal dat is ontwikkeld voor ruimtevaart en geperfectioneerd voor slaap. Zowel viskeus als elastich. Miljarden ultragevoelige cellen passen zich voortdurend aan uw lichaamsvorm, gewicht en warmte aan en zorgen voor een perfecte balans tussen comfort en ondersteuning.

  Tempur Materiaal
 • Maten

  Maten

  De Tempur Pro Plus Smartcool  is verkrijgbaar in de maten vanaf 70x200 tot en met 200x220.

  Maten
 • Garantie

  Garantie

  Op Tempur-matrassen geldt een volledige garantie van 10 jaar. Gedurende de garantieperiode zal de matras minstens 95% van de originele hoogte behouden, zonder kuilen of bobbels. Niks minder dan uitstekende prestaties voor de komende jaren.

  Garantie
 • Past op

  Past op

  Matras Tempur Pro Plus Smartcool is te combineren met een vlakke- of verstelbare bedbodem van Tempur. De bedbodem is een schotelbodem die in combinatie met een Tempur matras je een perfecte ondersteuning geeft.  Alle matras-uitvoeringen van Tempur zijn ook prima te combineren op een boxspring of lattenbodem. 

  Past op

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.