Matras of hoofdkussen hernia

Bent u getroffen door een hernia, dan kunt u hier veel hinder van ondervinden. Zo kunt u last hebben met het zitten, bukken, draaien, tillen en zelfs liggen. In de meeste gevallen gaat een hernia vanzelf over, mits u voldoende rust neemt. Naast rust kunt u ook kiezen voor een goed matras en kussen. Een matras of kussen waarbij uw rug en nek op de juiste manier wordt ondersteund. Kwakernaat Bedden uit Roosendaal geeft u graag advies over hoe u met het juiste matras en kussen uw herniaklachten kunt verminderen!


Nekhernia en rughernia

Een hernia is een uitstulping van de tussenwervelschijf van uw wervelkolom. Deze uitstulping drukt op een zenuw of het ruggenmerg, waardoor u pijnklachten of uitvalsverschijnselen kunt ervaren, zoals verlammingen of gevoelloosheid. Er zijn verschillende soorten hernia’s. Denk aan een rughernia, lage rughernia of nekhernia. De klachten van een hernia gaan bij 70% van de patiënten vanzelf over met fysiotherapie, gedoseerde rust en pijnstillers. In andere gevallen is een operatie aan de wervelkolom nodig.

Kies het juiste matras of hoofdkussen

Wilt u een hernia voorkomen of wilt u de pijnklachten bij een hernia verminderen of zelfs laten verdwijnen? Kies voor een goed en geschikt matras en hoofdkussen! U kunt ook kiezen voor een nekkussen, waarbij uw nek wordt ondersteund. Wat een goed matras of kussen is, kan per persoon verschillen: een geschikt kussen voor u hoeft niet geschikt te zijn voor iemand anders met een hernia. Laat u daarom goed adviseren door iemand die hier veel kennis van heeft.

Persoonlijk en deskundig slaapadvies

Kwakernaat Bedden is een beddenspeciaalzaak in Roosendaal. In ons assortiment hebben we bedden & boxsprings, matrassen, kussens & dekbedden en bedtextiel van topmerken als Auping, Cinderella, MLine, Silvana Support en Ultima. Naast deze producten kunt u bij ons rekenen op advies op maat. Onze adviseurs beschikken over volop kennis en ervaring en weten exact aan welk matras en hoofdkussen u behoefte heeft. Geef uw (pijn)klachten aan ons door en wij zorgen voor een slaapadvies op maat. Hierbij kunnen we zelfs een matras voor u laten maken!


Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Maak nu een afspraak en onze adviseurs informeren u graag en helpen u bij het kiezen van het juiste bed. Een bed waar u volledig tot rust komt en waarin uw pijnklachten verdwijnen of afnemen. In onze showroom kunt u een verscheidenheid aan bedden, matrassen en kussens uitproberen. Bovendien kunt u op onze website een selectie van onze slaapcollectie vinden.