Bedtextiel

Oilily Sierkussen Macaroon Bluegreen

€ 34,95

Over
Oilily Sierkussen Macaroon Bluegreen

Prachtige details

Oilily Macaroon bluegreen brengt fashion in je slaapkamer! Het sierkussen Macaroon heeft de kleurcombinatie van donkerblauw vilt en chambray in licht mintgroen. Deze zijn aan elkaar gestikt met een mooi donkerblauw stiksel. Het leren brandlabel is een mooi detail en maakt het geheel af.

 • Materialen

  Materialen

  Sierkussen Oilily Macaroon is gemaakt van wol en katoen.

  Materialen
 • Maten

  Maten

  Sierkussen Macaroon is verkrijgbaar in de maat 45/45.

  Maten
 • Stijl

  Stijl

  Macaroon bluegreen past goed in een modern interieur.

  Stijl
 • Combineer met

  Combineer met

  Combineer Macaroon met een fraaie plaid in een mooie donkerblauwe tint met eventueel nog enkele sierkussentjes voor een rijk gevoel.

  Combineer met

Ontvang advies

Wij ontvangen je graag weer in onze winkel!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.