Bedbodems

Calypso lattenbodem 5000

€ 620,-

Over
Calypso lattenbodem 5000

Luxe en comfort.

De Calypso lattenbodem 5000  bestaat uit 40 zeer veerkrachtige latten, over de gehele breedte van het bed, zo krijg je overal dezelfde ondersteuning. De Calypso 5000 heeft een extra soepele schouderzone en een heupzone die eenvoudig kan worden verstevigd.

 

 • Verstelbaarheid

  Verstelbaarheid

  De Calypso lattenbodem 5000 is elektrisch verstelbaar in elk gewenste stand en ondersteund het lichaam op een ontspannen wijze. De bediening is mooi en overzichtelijk en kan binnen handbereik aan de zijkant van je bed worden opgehangen.

   

  Verstelbaarheid
 • Maten

  Maten

  De Calypsp 5000  elektrisch verstelbaar is verkrijgbaar in de maten: 70, 80 of 90 breed en 190 of 200 lang, grotere maten tegen meerprijs verkrijgbaar.

  Maten
 • Bijzonderheden

  Bijzonderheden

  Bijzonder aan dit model is dat de motoren en aandrijving volledig zijn weggewerkt in de lattenbodem. Zo past de Calypso 5000 in ieder ledikant.

  Bijzonderheden
 • Tips

  Tips

  Combineer deze verstelbare bodem met één van onze kwaliteitsmatrassen voor een optimale ondersteuning van je lichaam.

  Tips

Kom langs

Bezoek
onze showroom

Onze winkel is 1e en 2e pinksterdag gesloten.

Vanwege de huidige situatie kun je buiten onze openingstijden, in de avond van 17.00-20.00 uur, naar wens een afspraak maken, zodat wij je vrijblijvend, persoonlijk kunnen adviseren. Uiteraard houden wij ons strikt aan de hygiëne maatregelen volgens het RIVM.

Je kan een afspraak maken door het  contactformulier in te vullen.

Ook in deze tijd helpen wij u graag aan een gezonde nachtrust.