Kasten op maat

Raffito Stijldeuren

Over
Raffito Stijldeuren

Stijldeuren met allure

Een op maat gemaakte Stijldeur van Raffito is een absolute meerwaarde voor je woning. De strakke vormgeving en stijlvolle frezing zijn bepalend voor het karakter van de deuren. Binnen de collectie van Raffito vind je de stijlen: Barn, Klassiek en Modern. Iedere stijl heeeft een ander karakter, waarbij de combinatie van deurmodellen, kleuren en accessoires naadloos aansluiten bij elke woonstijl.

 • Maten

  Maten

  Raffito Stijldeuren 2-deurs op basis van 2 meter breed en 2.20 hoog.

  Op iedere gewenste maat leverbaar. (meerprijs)

  Maten
 • Handgrepen

  Handgrepen

  Er is een ruime keuze aan diverse handgrepen. 

  Handgrepen
 • Kleuren

  Kleuren

  Raffito Stijldeuren zijn leverbaar in tal van kleuren. Zo is er voor iedereen wel een kleur naar wens. Keuze genoeg! Laat je inspireren in onze winkel Kwakernaat bedden in Roosendaal.

  Kleuren
 • Uitstraling

  Uitstraling

  Raffito Stijldeuren zijn volledig naar het karakter van jouw woning samen te stellen. Zo hebben we voor elke smaak een deur.

  Uitstraling

Ontvang advies

Wij ontvangen je graag weer in onze winkel!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.