Kasten op maat

Raffito Moderne Stijldeuren

Over
Raffito Moderne Stijldeuren

Modern en strak geheel

Raffito Moderne Stijldeuren creëren een ontspannen sfeer waar je volledig tot rust kunt komen door de strakke lijnen en minimalistische vormen. Openheid en ruimtelijkheid staan centraal. Durf te spelen met de collectie deurmodellen, kleuren en handgrepen voor een perfecte match binnen jouw woonstijl.

 • Maten

  Maten

  Raffito Moderne Stijldeuren 2-deurs op basis van 2 meter breed en 2.20 hoog.

  Op iedere gewenste maat leverbaar. (meerprijs)

  Maten
 • Handgrepen

  Handgrepen

  Er is een ruime keuze aan diverse handgrepen. 

  Handgrepen
 • Kleuren

  Kleuren

  Raffito Moderne Stijldeuren zijn leverbaar in tal van kleuren. Zo is er voor iedereen wel een kleur naar wens. Keuze genoeg! Laat je inspireren in onze winkel Kwakernaat bedden in Roosendaal.

  Kleuren
 • Uiterlijk

  Uiterlijk

  Deze prachtige kast van wand tot wand is de oplossing bij uitstek voor een modern en strak geheel. 

  Uiterlijk

Ontvang advies

Wij ontvangen je graag weer in onze winkel!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.