Kussens en dekbedden voor het beste slaapcomfort

Met een kussen en dekbed afgestemd op uw lijf en lichaamstemperatuur bent u verzekerd van een heerlijke nachtrust. Bij Kwakernaat Bedden helpen we u graag de juiste keuze te maken.

Een goed kussen is een kopzorg minder!

Een goed hoofdkussen is een kussen dat uw nek en hoofd perfect ondersteund. In ons rijke assortiment vindt u allerlei uitvoeringen, materialen en maten. Van heel vast tot veerkrachtig, anti-allergisch en ventilerend zodat het kussen lekker frist blijft. En kussens die in uw sloop passen. Want naast de traditionele maat 60 bij 70 bent u bij ons ook aan het juiste adres voor maatwerk, evenals voor bijbehorende tijken. Zelfs voor buikslapers en mensen met aangezichtspijn hebben we mooie oplossingen. Lastig kiezen? Probeer vrijblijvend een proefkussen uit!

Het dekbed, de kroon op uw bed

Kiest u voor heerlijk licht dons, een prachtige wolsoort of anti-allergeen? Een dekbed van kamelenhaar bijvoorbeeld is lekker zacht, weegt nauwelijks iets en blijft super droog: ideaal om uw lichaamstemperatuur in balans te houden. Met de juiste temperatuur slaapt u immers dieper en langer waardoor u ’s ochtends beter uitgerust bent. Of misschien zoekt u liever de ‘geborgenheid’ van de zwaardere wolsoort merino. In onze grote collectie dekbedden vindt u het allemaal. In elke afmeting en uitvoering, en op uw maat gemaakt. Van zomerdekbed tot 4-seizoenen. En gemakkelijk uitwasbaar.

Wij helpen u graag met een advies waar u jarenlang plezier van heeft.
Kom een kijkje nemen in onze winkel!

Hoofdkussens bij nekklachten

van de lindeloof uit oud gastel

8,9
100%Beveelt Kwakernaat Bedden aan.
182 beoordelingen