Lekker slapen begint met een matras op maat

Lekker uitgeslapen opstaan? Een goed matras is stabiel en ondersteunt uw lichaam zodat u bijvoorbeeld geen last krijgt van uw schouders, nek, lage rug of heupen. Een goed matras houdt ook rekening met uw lichaamstemperatuur. Heeft u het snel warm, bent u kouwelijk aangelegd of transpireert u vaak? Met de juiste temperatuur in bed slaapt u langer en dieper, en bent u dus beter uitgerust. 

Bij Kwakernaat Bedden vindt u een ruime collectie kwaliteitsmatrassen in pocketvering, traagschuim, koudschuim en latex in diverse afmetingen en diktes. En met een unieke samenstelling van innovatieve technieken die u de garantie geven van een optimale drukverdeling. Uw lichaam ontspant zich automatisch, en dát voelt u als u ’s ochtends opstaat.

De juiste combinatie voor uw lichaam

Wist u dat wij elke matras op uw postuur kunnen afstellen en samenstellen? Van zacht tot stevig op de plaatsen waar u dat nodig heeft. Maatwerk dus! Denk aan een geïntegreerde topper van natuurlatex of koudschuim. Of een tijk van wol als u het snel koud heeft. Zo bent u verzekerd van een matras dat echt bij u past en dus een goede nachtrust. En voor een aantrekkelijk bedrag heeft u al een mooie combinatie die op uw lijf geschreven is!

Heeft u speciale wensen qua afmeting of vorm? Bijvoorbeeld een matras met een afgeronde hoek voor in uw caravan of op uw boot? Of een rond matras? Geen probleem. Geef het aan ons door en wij leveren maatwerk, in elke gewenste vorm en dikte.

Wij vertellen u er graag meer over, dus kom gerust langs in onze showroom.

Schouderklachten...

Pijn in de onderrug...

van de lindeloof uit oud gastel

8,9
100%Beveelt Kwakernaat Bedden aan.
182 beoordelingen