Auping bedden & boxsprings

Bij beddenspecialist Kwakernaat Bedden kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment Auping bedden & Auping boxsprings. Dit oer-Hollandse kwaliteitsmerk mag natuurlijk niet in onze collectie ontbreken en is met verschillende modellen in onze showroom aanwezig. Bekijk onderstaand meer over de Auping boxsprings, massief houten ledikanten en uitrijdbare bedden.

Of kom natuurlijk langs in onze slaapkamer showroom in Roosendaal voor de complete Auping collectie.

Nieuw de Auping Original boxspring

Fris wakker worden dankzij het unieke AVS® systeem

"De kwaliteit van je slaap verbetert sterk als je gedurende de nacht regelmatig en moeiteloos van ligpositie wisselt, en je lichaam op de juiste temperatuur blijft"

Wie kiest voor de Original boxspring kiest voor Auping perfectie. De perfectie zit in het unieke, door Auping ontwikkelde Actieve Ventilatie en Support systeem (AVS®) waarbij verschillende materialen van de boxspring en matras zorgen voor een optimaal samenspel. Het AVS® systeem voorziet hiermee in maximale ventilatie en perfecte ondersteuning.

De basis van de Original boxspring bestaat uit een spiraalbodem die gemaakt is van spiraalvormige staaldraden, opgespannen in een robuust stalen frame. Door de 80% open structuur van de bodem blijft de onderkant van de boxpring vrij voor aanvoer van schone, frisse lucht. De spiraalbodem heeft tevens meer dan 10.000 drukpunten die je lichaam tijdens de nacht goed ondersteunen en je gewicht evenredig verdelen. In combinatie met pocketveren en de ventilerende toplaag is de Original boxspring de perfecte basis. Bij Auping is het vanzelfsprekend dat ook de matras optimaal ventileert en ondersteuning biedt.

Dankzij het samenspel van boxspring, matras en het unieke AVS® systeem slaap je comfortabel en word je fris en uitgerust wakker. Elke dag opnieuw.

Auping Original boxspring

Auping opmaken
  • Auping Original met Valencia hoofdbord
  • Auping Original boxspring met Portofino hoofdbord
Auping Dominica

Vind het product dat bij u past!