Kom leuke ideeën opdoen in onze nieuwe winkel!

Kwakernaat Bedden is helemaal vernieuwd! Na 16 jaar heeft het bekende blauw plaatsgemaakt voor een hele nieuwe huisstijl. Warmer, gezelliger én overzichtelijker in presentatie. 

In onze knusse winkel vindt u dan ook een selectie van de nieuwste topmerken bedden en boxsprings. De mooiste modellen, sfeervol vormgegeven in verschillende settings. Romantisch, klassiek, speels, strak design… u krijgt direct een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is aan combinaties.

En wat dacht u van onze nieuwe textielshop? Met een scala aan fraaie merken dekbedovertrekken als Beddinghouse, Cinderella, Rivièra Maison, Marjolein Bastin en het grappige merk Snurk vindt u er altijd wel iets bij in uw smaak. Neem dan gelijk een kijkje bij onze accessoires zoals trendy kussens en warme plaids om uw slaapkamer extra ambiance te geven. Ideaal om leuke ideeën op te doen voor thuis!

Kom lekker bij ons snuffelen. Of schuif aan aan onze gezellige koffietafel voor een lekker kopje koffie, terwijl wij u voorzien van een goed advies op maat.
Onze deur staat voor u open!

Openingstijden

Maandag op afspraak
Dinsdag t/m Donderdag 10.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag 10.00 uur - 20.00 uur
Zaterdag 10.00 uur - 17.00 uur
Zondag Gesloten

Liever SLAAPADVIES AAN HUIS, wij komen graag bij u langs.

24 december open van 10.00-16.00 uur 

1e en 2e kerstdag gesloten

31 december open van 10.00-16.00 uur

1 januari gesloten